marți, 15 iulie 2008

Jucăria mea preferată

Concurs "Jucăria mea preferată", 15 iulie - 31 iulie 2008

După cum promiteam zilele trecute, a sosit vremea unui concurs. Și cum a juca șotron este întotdeauna o competiție placută și relaxantă, și concursul trebuie să fie la fel. :)

De aceea, regulile sunt următoarele:
- loghează-te pe site (daca nu ai deja cont, o poți face chiar acum, în doar cateva minute, aici)
- când ești deja în contul tău, intră pe pagina de contact și trimite-ne un mesaj, cât de lung sau de scurt vrei tu, în care să ne spui un produs care îți place, de pe site-ul nostru. Ne poti detalia și de ce, dar detalierea nu este obligatorie pentru a intra in concurs.
Obligatoriu este: să fii logat, odată logat să intri pe pagina de contact și să trimiți mesaj cu produsul preferat.

Și gata, odată ce ai apăsat pe butonul "Trimite", ești înscris în concurs.

Simplu, nu? :)

Acum să-ți spunem și ce poți câștiga: peste aproximativ două săptămâni, vom desemna un caștigător care va putea face cumpărături pe site-ul nostru, în valoare de 100 RON.

Cine caștigă? Ei bine, câștigă acela (sau aceea) dintre voi care spune primul că preferă produsul cel mai votat de toți concurenții. În caz de egalitate ca număr de voturi pentru un produs, produsul care-ți aduce câștigul este produsul care a ajuns primul la numărul respectiv de voturi.
Dacă-ți convingi prietenii să intre, să se inscrie pe site, si să voteze produsul pe care l-ai votat tu, nu vom considera a fi trișare, dar am prefera totuși să-și spună și ei părerea proprie. :D

Prin "votare" înțelegem simplul mesaj trimis de fiecare concurent, cu numirea unui produs. De exemplu, dacă eu trimit un mesaj din contul meu, prin care spun că cel mai mult îmi place produsul "Surpriza Formelor de Biscuiți" pentru că este nu numai distractiv pentru puiul meu, dar este și foarte educativ...ei bine, acesta este un vot pentru produsul numit. :)

Durata concursului:
Concursul se va desfășura în perioada 15-31 iulie, câștigatorul fiind comunicat pe site în prima săptamană a lunii august. Dealtfel, pe toata perioada concursului vom face un Top 3 al produselor votate, pentru ca sa știți permanent dacă sunteți aproape de a caștiga. :)

Asteptăm cu drag mailurile voastre.

Echipa JocSotron.ro


Condiții de concurs:
Pentru a intra în concurs, fiecare participant trebuie să fie logat și să trimită mesajul din contul său, intrând pe pagina de contact a site-ului dupa ce s-a logat.

Suma castigată se constituie ca un credit, care va fi folosit pentru a face cumparaturi pe site-ul www.JocSotron.ro. Ea poate fi cheltuită într-o singura sesiune de cumparaturi, sau în mai multe.
În cazul în care nu se cheltuiește toata suma într-o singura sesiune, suma ramasă se constituie într-un credit care se poate folosi cu ocazia urmatoarei comenzi.
În cazul în care comanda depașește nivelul creditului, clientul va plăti diferența între valoarea totala a comenzii si creditul ramas.
În creditul constituit cu ocazia cîștigării concursului se vor include și eventualele cheltuieli de transport, care variază în funcție de valoarea totala a comenzii (detalii aici).

Un comentariu:

Anonim spunea...

Fisher Price Catelusul Vorbitor ...asta as alege eu pentru copilul meu:)Ii plac jucariile de plus in general