luni, 26 mai 2008

Castiga o excursie pe saptamana pentru patru persoane in Grecia!


NUMARUL, TIPUL SI DESCRIEREA PREMIILOR
Premiile Campaniei Promotionale sunt urmatoarele:
Tip Continut Nr Premii
Excursie Excursie de 4 persoane in Grecia
Se asigura transport cu avionul, cazare la hotel de 4*, regim de masa all inclusive,
perioada 29.08.2008-04.09.2008
4
Valoarea totala a premiilor este de aproximativ 11.000 euro
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica numarul, tipul sau valoarea premiilor mentionate mai sus, prin publicarea in prealabil a acestor modificari pe site-ul www.finedrinks.ro.

2 comentarii:

ssfanss spunea...

Regulamentul Oficial al Campaniei Promotionale Alexandrion Holiday

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORI
Campania Promotionala online "Alexandrion Holiday" (denumita in continuare "Campania Promotionala") este organizata de Alexandrion Grup Romania S.R.L., o societate comerciala cu sediul in sat Pleasa, comuna Bucov, Prahova, Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J29/1028/2000, Cod Unic de Inregistrare 13575086 (denumita in continuare "Organizatorul").
Campania Promotionala se va desfasura conform prevederilor prezentului regulament ("Regulamentul Oficial"), obligatoriu pentru toti participantii. Regulamentul Oficial va fi publicat pe toata perioada desfasurarii Campaniei Promotionale pe site-ul www.finedrinks.ro.
Regulamentul Oficial a fost elaborat si va fi facut public in conformitate cu legile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau completa Regulamentul Oficial, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta desfasurarea Campaniei Promotionale cu conditia instiintarii prealabile a participantilor printr-un anunt publicat pe site-ul www.finedrinks.ro. Eventualele modificari vor intra in vigoare numai dupa publicarea lor pe site-ul mai sus mentionat. Incetarea desfasurarii Campaniei Promotionale inainte de termenul stabilit prin prezentul regulament va fi anuntata cu cel putin 24 de ore inainte.

SECTIUNEA 2. LOCUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI PROMOTIONALE
Campania Promotionala este organizata si se va desfasura pe Internet, pe site-ul www.finedrinks.ro si se adreseaza exclusiv rezidentilor din Romania.

SECTIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE
Campania Promotionala va incepe in data de 21.05.2008 si va dura pana la data de 15.06.2008 inclusiv, in conditiile respectarii prevederilor prezentului regulament.

SECTIUNEA 4. MODUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI PROMOTIONALE
Campania Promotionala se va desfasura conform termenilor si conditiilor mentionate in Sectiunea 6 din prezentul regulament. Pentru a participa la promotie, fiecare participant trebuie sa fie inregistrat pe site, si sa trimita invitatii de inregistrare altor prieteni.
Pentru participarea la Campania Promotionala este nevoie de un cont de acces la Internet si un cont unic de e-mail valabil.
Cum se poate aplica la concurs:
Participantii trebuie sa aiba un cont online personal pe site-ul www.finedrinks.ro iar la data inceperii Campaniei Promotionale sa aiba peste 18 ani impliniti.
Orice persoana care doreste sa participe la Campania Promotionala si nu este inregistrata pe site-ul www.finedrinks.ro, trebuie sa acceseze site-ul sus-mentionat si sa completeze formularul de inregistrare, pentru care nu se percepe nici o taxa, in conformitate cu instructiunile de pe site-ul www. finedrinks.ro , cu datele: nume, prenume, adresa de e-mail valida, numar de telefon, oras. Numele de utilizator si parola vor fi generate automat, urmand ca utilizatorul sa le primeasca pe mail.

SECTIUNEA 5. NUMARUL, TIPUL SI DESCRIEREA PREMIILOR
Premiile Campaniei Promotionale sunt urmatoarele:
Tip Continut Nr Premii
Excursie Excursie de 4 persoane in Grecia
Se asigura transport cu avionul, cazare la hotel de 4*, regim de masa all inclusive,
perioada 29.08.2008-04.09.2008 4

Valoarea totala a premiilor este de aproximativ 11.000 euro
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica numarul, tipul sau valoarea premiilor mentionate mai sus, prin publicarea in prealabil a acestor modificari pe site-ul www.finedrinks.ro.

SECTIUNEA 6. ACORDAREA PREMIILOR
A.
Utilizatorii se vor loga pe www.finedrinks.ro, unde vor putea sa joace un joc online. Cel mai mare scor al saptamanii castiga o excursie in Grecia pentru patru persoane. Durata excursiei este de 7 zile.
O saptamana reprezinta intervalul de timp de luni ora 00:01 si pana duminica ora 23:59.
In cazul in care la sfarsitul saptamanii exista 2 sau mai multi utilizatori care au cel mai mare scor si sunt la egalitate, castigator va fi desemnat cel care a realizat cel mai mare scor in cel mai scurt timp in saptamana respectiva.
Un utilizator poate sa castige doar un singur premiu.
Utilizatorul nu este conditionat asupra numarului de jocuri pe care le poate juca pe zi.
Pentru a fi validat drept castigator, un participant la Campania Promotionala trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:
1. sa fi obtinut cel mai mare scor al saptamanii
2. sa aiba peste 18 ani impliniti
3. sa fie rezident in Romania
B.
Intrarea in posesia premiilor:
In termen de 7 zile de la inregistrarea celui mai bun scor al saptamanii, participantul va fi contactat telefonic de catre Organizator pentru a stabili daca indeplineste toate conditiile de validare. In cazul in care toate aceste conditii sunt indeplinite, participantul va fi validat castigator iar numele sau va fi publicat pe site-ul www.finedrinks.ro. Daca una sau mai multe conditii de validare nu sunt indeplinite, va fi contactat participantul care s-a clasat pe locul imediat urmator dpdv al scorului saptamanal.
Pana pe data de 20.08.2008 , castigatorul va primi voucher-ul de excursie.
Castigarea unui premiu ii interzice participantului sa castige si alte premii in cadrul Campaniei Promotionale.
Un participant la Campania Promotionala nu poate avea mai multe conturi pe site-ul www.finedrinks.ro.
Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru eventuale probleme care pot aparea in legatura cu premiile, din motive independente de culpa Organizatorului, cum ar fi ca exemplu dar fara a se limita la:
- avionul sau orice alt mijloc de transport ales nu pleaca la data si ora specificate sau este anulat;
- autoritatile nu permit iesirea din tara/intrarea in alt stat a castigatorului;
- castigatorul nu ajunge la hotel la timp, iar cazarea ii este anulata
- in eventualitatea in care sunt provocate daune de catre castigator la hotel, mijloace de transport etc., acestea vor fi suportate integral de acesta, Organizatorul neavand nici o raspundere.
In cazul existentei sau aparitiei, pana la data plecarii in excursie, a oricarei cauze de impiedicare a castigatorului de a beneficia de excursie, de care Organizatorul nu este responsabil, acest fapt nu este nici o obligatie de compensare, despagubire sau de alta natura in sarcina Organizatorului.

SECTIUNEA 7. OBLIGATII
Organizatorii nu sunt obligati sa raspunda reclamatiilor inaintate de participantii care nu au castigat nici un premiu, plecand de la mecanismeul de acordare a premiilor prezentat mai sus in Sectiunea 6. Organizatorii nu raspund pentru calitatea premiilor si nu au nici o obligatie in ceea cee priveste incompatibilitatea computerelor personale ale participantilor cu site-ul www.finedrinks.ro . Orice tentativa de inselaciune din partea participantilor va atrage dupa sine dezactivarea conturilor personale ale acestora si invalidarea punctelor acumulate de catre acestia pana la data respectiva.

SECTIUNEA 8. DREPTUL DE PARTICIPARE LA CAMPANIE PROMOTIONALA
Campania Promotionala este deschisa spre participare oricarei persoane fizice cu resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor Companiei Alexandrion Grup Romania , Organizatorilor si agentiilor de publicitate asociate acestei Promotii, companiilor de web design si web hosting, cat si rudelor apropiate (copii si parinti) si sotilor, respectiv sotiilor acestora.
Organizatorii isi rezerva dreptul de a-i descalifica pe acei participanti care incearca sa castige premiile acestui Campanie Promotionala intr-o maniera ilicita, sau pentru nerespectarea prezentului Regulament Oficial.

SECTIUNEA 9. SECURITATEA DATELOR PERSONALE - CONFIDENTIALITATE
Conform legislatiei in vigoare, Organizatorii au obligatia de a face publice numele castigatorilor, si premiile acordate acestora, numai in scopurile acestei Campanii Promotionale.
Prin simpla participare la Campania Promotionala, prin crearea contului conform prezentului regulament, participantii isi dau acordul expres si neechivoc ca datele lor personale comunicate reprezentantilor Organizatorului sa intre in baza de date a Organizatorului, sa fie prelucrate si folosite in scopul desfasurarii acestei Campanii Promotionale.
Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 privind protectia datelor personale. Participantul la promotie, in calitate de persoana vizata, are, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul la acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14) si dreptul la opozitie (art. 15).
Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile legii 677 / 2001.
Organizatorii se obliga sa respecte legile in vigoare cu privire la securitatea datelor personale acumulate in timpul Campaniei Promotionale. De asemenea, Organizatorul se obliga sa pastreze confidentialitatea asupra datelor personale ale participantilor la Campanie Promotionala si sa nu le dezvaluie unei terte parti fara consimtamantul participantilor, cu exceptia cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta prezentul Regulament Oficial si legile in vigoare aplicabile.

SECTIUNEA 10. INTERDICTIA DE PRESCHIMBARE A PREMIILOR IN BANI
Nu este permisa substituirea premiilor cu sume de bani sau alte beneficii.

SECTIUNEA 11. TAXE SI IMPOZITE
Organizatorul nu este responsabil pentru perceperea oricarui gen de impozite, taxe, sau indatoriri, care se pot ivi cu privire la premii, cu exceptia impozitelor retinute din veniturile individuale provenite din premii, pe care Organizatorul este obligat sa le calculeze, sa le retina si sa le trimita la bugetul de stat, conform Capitolului VIII al Titlului III din Codul Fiscal aprobat prin Legea nr. 571/2003.

SECTIUNEA 12. NOTIFICARI SI LIVRAREA PREMIILOR
Castigatorii premiilor vor fi notificati prin intermediul site-ului www.finedrinks.ro, asa cum este mentionat mai sus. Livrarea premiilor s-ar putea constitui intr-un eveniment public. Participarea la aceasta Campanie Promotionala presupune exprimarea acordului de catre castigator pentru ca numele sau, adresa si fotografia sa fie facute publice si folosite in materiale audio, foto si video de catre Organizatori, fara a le percepe taxe acestora. Castigatorii tuturor premiilor vor fi de acord sa semneze un act in aceasta privinta, daca Organizatorii vor solicita acest lucru.

SECTIUNEA 13. PARTICIPANTI MINORI SI PERSOANE INCAPABILE DIN PUNCT DE VEDERE JURIDIC
In cazul in care castigatorul unuia dintre premiile acestei Promotii este minor sau este o persoana incapabila din punct de vedere juridic, acesta este descalificat din concurs, si nu va intra in posesia premiului.

SECTIUNEA 14. INTRERUPEREA CAMPANIEI PROMOTIONALE
Campania Promotionala poate fi intrerupta in caz de forta majora, sau in cazul unei decizii unilaterale luate de catre Organizatori.

SECTIUNEA 15. LITIGII
Orice potential litigiu intre Organizatori si participantii la aceasta Campanie Promotionala va fi solutionat pe cale amiabila, sau, daca nu este posibil, de catre instantele competente din Romania.

SECTIUNEA 16. REGULAMENTUL OFICIAL
Regulamentul Oficial este disponibil pe site-ul www. finedrinks.ro. Prin participarea la aceasta Campanie Promotionala, participantii sunt de acord sa se supuna acestui Regulament si sa respecte termenii si conditiile curpinse in acesta. Pentru informatii aditionale cu privire la Regulamentul Oficial, la Campania Promotionala si castigatori, participantii pot trimite intrebarile lor la: marketing@alexandrion.ro.

Anonim spunea...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!