luni, 25 august 2008

MotoPhoto 2008 - Concurs de fotografie


Motoflash lanseaza prima editie Motophoto, un concurs de fotografie pentru toti cei pasionati de motociclism si fotografie. Adresat fotografilor amatori, concursul trateaza tema pasiunii pe doua roti. Fie ca e vorba de o fotografie din plimbarile tale cu motocicleta sau de la o intrunire moto sau pur si simplu o fotografie despre motocicleta/motociclism, atunci Motophoto e pentru tine. Juriul va premia cele mai bune 3 fotografii iar o a patra fotografie va primi premiul publicului, pe baza voturilor primite de vizitatorii site-ului. Urmatoarele 8 fotografii clasate vor primi cate o mentiune.

Pentru a va putea inscrie trebuie sa completati Formularul de inscriere si sa il trimiteti pe adresa concurs@motoflash.ro impreuna cu fotografiile voastre. Prin participarea la acest concurs, participantul confirma faptul ca a citit, a inteles si accepta regulamentul de mai jos.

Premiul I – bon de cumparaturi de 500 de euro la Inter Motorcycle
Premiul II & III – echipamente moto oferite de Inter Motorcycle
Premiul publicului – premiu special

Fotografiile castigatoare cat si cele 8 mentiuni vor fi publicate intr-un calendar Motoflash, ce va fi distribuit gratuit primilor 20 de participanti clasati. Acesta va putea fi si cumparat.

Regulamentul concursului
CONDITII DE PARTICIPARE:

La concursul MotoPhoto pot participa doar fotografi amatori. Participarea membrilor echipei Motoflash sau a fotografilor profesionisti nu este permisa. Pentru a participa, tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti fotografiile voastre pe adresa concurs@motoflash.ro impreuna cu Formularul de inscriere completat integral, pana pe data de 25 septembrie 2008.

FOTOGRAFIILE ACCEPTATE:
Fiecare participant poate trimite maxim 3 fotografii. Acestea trebuie sa respecte strict tema concursului “Pasiune moto pe doua roti”, sa fie la o rezolutie minima de 3 megapixeli si sa pastreze caracteristicile EXIF. Fotografiile ce nu respecta conditiile de mai sus vor fi excluse automat din concurs.

DESFASURAREA CONCURSULUI:
Incepand cu data de 25 august 2008, puteti trimite fotografiile voastre pe adresa mentionata mai sus, pana la data limita 25 septembrie 2008. Organizatorii isi rezerva dreptul de prelungire sau modificare a datelor de concurs anuntand in prealabil acest lucru.

Toate fotografiile vor ajunge intr-o galerie pe site-ul motoflash. Fotografiile intrate in concurs, publicate pe motoflash.ro pot fi votate intre 26 septembrie si 25 octombrie de catre vizitatorii site-ului. Fotografia cu cele mai multe voturi va primi premiul publicului. Valorea totala a premiilor este de 1500 de euro iar acordarea acestora se va face pe data de 26 octombrie 2008. Castigatorii vor fi anuntati pe site si vor fi contactati telefonic / prin e-mail de catre reprezentanti motoflash.

CALENDAR :
1
. 23 august – 25 septembrie 2008: Inscrierea fotografiilor in concurs
2. 26 sept – 25 octombrie 2008: Jurizarea si votarea publicului
3.
26 octombrie. Anuntarea castigatorilor
4. 30. premierea castigatorilor

EVALUAREA FOTOGRAFIILOR:
Fotografiile inscrise in concursul MotoPhoto sunt apreciate dupa criteriile:
- ilustrarea temei;
- creativitate si originalitate;
- calitatea tehnica de fotografiere.

JURIUL:
Va fi alcatuit din 6 persoane: Andrei Nacu(fotograf), Dan Popescu(fotograf), Ciprian Paulenco (Intermotorcycle), un reprezentant al revistei Photo Magazine, Alex Maxim (fotograf Motoflash) si Paul Lozba (Motoflash).

DREPTURILE DE AUTOR:
Fotografiile inscrise trebuie sa respecte legea drepturilor de autor. Participantul trebuie sa fie proprietarul tuturor drepturilor asupra fotografiilor inscrise de el in MotoPhoto. Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a participarii cu fotografii in acest concurs. Organizatorii au dreptul de a publica/utiliza fotografiile de la concurs in scopuri compatibile cu obiectivele concursului si pentru promovarea acestuia.Nici o publicatie media nu poate folosi fotografiile din concurs fara acordul prealabil al organizatorilor.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE:
Datele personale ale participantilor sunt confidentiale. Detaliile participantilor pot fi folosite doar pentru functionarea normala a concursului.

Niciun comentariu: