luni, 11 august 2008

Castiga o excursie pentru 2 persoane, abonamente la romania libera si dvd cu filme


REGULAMENT CONCURS ROMANIA LIBERA

Organizatorul concursului
Organizatorul este SC GPR S.R.L., societate ce deţine site-ul www.romanialibera.ro, cu sediul în Bucuresti, str. Nerva Traian nr. 3, Bl. M101, sector 3, tel.2028199, fax. 2232071 Bucuresti, persoană juridică română având CUI. 2790283 şi număr de ordine J40/4992/1991 la Oficiul Registrului Comerţului Bucureşti.


Durata concursului
Concursul se desfăşoară în perioada noiembrie 2008- iunie 2009 pe site-ul romanialibera.ro.


Mecanismul Concursului

I.
Inscrierea

1. Participantii trebuie sa aiba varsta minima de 18 ani in momentul jocului efectiv. Pentru a putea participa trebuie creat un cont. Pentru a intra in concurs, trebuie sa fi logat cu nume utilizator si parola.


II. Conditii de participare

- Pot participa la concurs cititorii site-ului www.romanialibera.ro. Crearea contului este gratuita si se va realiza in felul urmator: crearea unui cont se face de la sectiunea Contul Tau, aflat pe coloana din dreapta, sub sectiunea Ultima Ora.

III. Jocul si calcularea Scorului

1. Un pronostic poate fi inregistrat cel tarziu cu 30 de minute inainte de debutul fiecarei partide. Moment dupa care nu se va mai putea efectua nici un pronostic.

2. La sfarsitul fiecarei etape, se vor calcula scorurile pentru fiecare utilizator in parte. Pentru fiecare partida se fac doua pronosticuri: unul pentru rezultatul la pauza si altul pentru rezultatul final. Calcularea scorului se va face in functie de momentul in care rezultatul scorului este corect anticipat dupa cum urmeaza:

· La pauza: 5 puncte

· La final: 5 puncte

· Daca rezultatul introdus de catre utilizator este corect si la pauza si la final atunci se vor acorda 5 puncte bonus, totalul acumulat fiind de 15 puncte.

3. La sfarsitul fiecarui sezon din cele 2 existente se va calcula un total din scorurile primite pe cumularea celor 17 etape si se vor alege castigatorii sezonului.

4. Participantii pot renunta in orice moment la joc, astfel tinandu-se cont de noul clasament care va face exceptind persoanele retrase din joc.

III. PREMII

Premiile se acorda dupa calcularea scorurilor. Dupa fiecare etapa se va alcatui clasamentul si va fi afisat castigatorul etapei iar la sfarsitul fiecarui sezon se vor afisa castigatorii sezonului.

La sfarsitul fiecarui sezon se vor afisa castigatorii dupa cum urmeaza:

· Primul castigator: 1 excursie de 2 persoane

· Urmatorii 4 castigatori: abonamente pe 6 luni la ziarul Romania Libera.

La sfarsitul fiecarei etape:

· Primul Castigator va primi 1 colectie de 5 DVD-uri.

Castigatorii NU pot ridica contravaloarea premiilor castigate.

Intrarea in posesia premiilor
Numele castigatorilor vor fi afisati pe site-ul Romania Libera, iar castigatorii pot intra in posesia premiilor, sunand la departamentul de marketing, Romania Libera la numarul de telefon 021.202.82.27. Castigatorii au termen de 30 de zile in care isi pot revendica premiile. In cazul in care castigatorul nu se prezinta in termenul de 30 de zile, isi pierd dreptul de a revendica premiul. Castigatorii care vor sa intre in posesia premiilor isi vor ridica premiile direct de la sediul Romania Libera in cazul in care au domiciliul stabil in Bucuresti. In caz contrar se vor trimite prin curierat.

Premiile nu se pot schimba in bani.

Dreptul de participare
La acest concurs poate participa orice persoana fizica, care a implinit 18 ani. Participantii la concurs accepta si se supun prevederilor prezentului Regulament de Concurs.
Angajatii Grupului de Presa Roman, rudele de gradul I ale acestora, precum si firmele colaboratoare implicate in derularea concursului nu au dreptul sa participe la acest concurs.

Nu se admite decat un cont de joc de persoana si de familie. Orice jucator cu mai multe conturi va fi eliminat din joc.

Forta majora
Forta majora se defineste in intelesul prezentului regulament prin calamitati naturale, cutremure, razboi, inundatii, greve generale etc.
Alte prevederi
Organizatorul concursului îşi rezervă dreptul de a intrerupe, opri definitiv sau de a de a interveni în orice fel, în orice moment în derularea promoţiei, urmind ca aceste modificari sa faca obiectul unui act aditional la regulament si sa fie publicate pe site-ul www.romanialibera.ro si pe forumul site-ului in sectiunea dedicata special jocului.
Regulamentul de desfăşurare a concursului va fi disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la sediul organizatorului şi va fi în permanenţă afişat pe www.romanialibera.ro în secţiunea dedicată jocului.
Eventualele reclamatii legate de concurs si premiile acordate de Organizator vor fi facute la adresa de contact a organizatorului, S.C. Grupul de Presa Roman SA din: municipiul Bucuresti, Str. Nerva Traian nr.3, M.101, et.8, sector. 3 pina la sfirsitul concursului.

Eventualele reclamatii legate de inmanarea premiilor asumate de catre Grupul de Presa Romania Libera vor fi facute la adresa de contact a acestuia Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare. Detalii despre concurs la telefon 021.202.82.27

Niciun comentariu: